logo.jpg

tuinonderhoud.jpgEen tuin is het visitekaartje van de woning.
Een mooie verzorgde tuin straalt iets uit van de bewoners. Wanneer uw tuin er mooi moet blijven uitzien is regelmatig onderhoud een vereiste. Heeft u geen groene vingers of geniet u liever van uw tuin dat dan er u in moet werken kunt u de vakbekwame hoveniers van De GroeneHoveniers inschakelen. Vele tuinliefhebbers maken al gebruik van de DeGroeneHovenier.

Deze specialisten onderhouden, snoeien en bemesten beplantingen. Gazons worden in perfecte staat gehouden. Tuinafval en snoeihout wordt keurig afgevoerd. De vijverspecialisten onderhouden uw vijver desgewenst kraakhelder. Er zijn mogelijkheden tot het schoonspuiten van bestratingen, voor- en/of najaars tuin beurten, het knippen van hagen, het
winter-klaarmaken van uw tuin, kortom tuinonderhoudswerken op maat.

Onderhoud tijdens vakantie

Costa Brava, Drente of Texel? Van uw welverdiende vakantie mag u genieten.
Heerlijk luieren aan strand, wandelen in de natuur, uitrusten en nieuwe energie op doen.
En na het thuiskomen? Meteen de tuin in om onkruid te wieden, uitgebloeide bloemen te verwijderen, het gazon te maaien... weg en vergeten de vakantie rust.

Laat als u langdurig van huis bent uw tuin verzorgen door DeGroeneHovenier. U geeft op welke data u weggaat en thuis hoopt te komen en de hoveniers van DeGroeneHovenier verzorgen uw tuin. Er wordt gesnoeid, grasgemaaid, uw haag geknipt en zo nodig bij droog weer de beplanting water gegeven.

Een verzorgde tuin werkt inbraakpreventief en voor u is het een heerlijk thuiskomen

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden in tuinonderhoud.

Copyright © 2008 deGroeneHoveniers.nl  |  sitemap  |  voorwaarden | SOLVECOM Webdesign